חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

וויי ואח' נ' סטון שרותי כח תביעה בע"מ ואח'

: | גרסת הדפסה
ת"א
בית משפט השלום תל אביב - יפו
22908-04-12
18.2.2014
בפני :
מי-טל אל-עד קרביס

- נגד -
:
1. קסיוהאי וויי
2. המוסד לביטוח לאומי

:
1. סטון שרותי כח תביעה בע"מ
2. בן יאיר עוקב יזמות בע"מ - נמחקה (
3. 21.1
4. 0.13)
5. 3. מגורי מודיעין בע"מ ע"י ב"כ עו"ד פז
6. 4. מנולייף - מנורה חברה ישראלית לבטוח חיים בע"מ ע"י ב"כ הנתבעות 1 ו – 4 עו"ד מיכלס

החלטה

החלטה

בזיקה לפרוטוקול הדיון מיום 30.1.14, הנני קובעת כדלקמן:

1. מאחר שהצדדים לא הגיעו לעמק השווה, יוגשו תצהירי עדות ראשית ותיקי מוצגים כמפורט:

תביעה עד 1.5.14;

הגנה (כולם במקביל) עד 15.6.14.

לתצהירים יצורפו מלוא המסמכים (התובע יצרף גם את חוות הדעת מטעמו), כשהם ממוספרים באורח רציף.

לא תותר הגשת מסמכים שלא צורפו לתיק המוצגים (למעט חוות דעת הנתבעות אשר תוגשנה מאוחר יותר, מאחר שהתובע טרם נבדק על ידי מומחה מטעמן).

בקשות לקבלת תעודות עובד ציבור יוגשו תוך 60 יום מהיום.

ככל שקיימים, תצהירי חוקרים יוגשו לאחר פרשת התביעה (אך יוצגו לעיונו של בית המשפט עובר למועד ההוכחות).

יש לפרט זהות עדים שלא ניתן להגיש תצהיריהם ולהגיש בקשה לזימונם, לרבות תצהיר תומך.

התנגדויות לקבילות מסמכים ועדויות יוגשו תוך 15 ימים מקבלתם. הימנעות ממסירת הודעה כאמור תחשב הסכמה בהיבט הקבילות.

הנני מורה כי בעל דין המגיש תצהיר ותיק מוצגים בין כעותק נייר ובין באופן אלקטרוני יגיש לבית המשפט עותק אחד נוסף, מודפס בנייר, ויסמן את הנספחים לו בספרות ובאמצעות דגלוני סימון באופן שיהיה ניתן לאתרם בקלות.

2. אשר לחוות דעת מומחים;

א. התובע נבדק על ידי מומחה מטעמו, ד"ר פרוינד, אולם – כאמור - מאחר שאינו מתגורר בישראל הוא לא נבדק על ידי מומחה מטעמן של הנתבעות כולן/חלקן. מאחר שלפחות הנתבעת 3 מעוניינת להגיש חוות דעת, ולשם כך על התובע להגיע לישראל, הוא יעשה כן עובר למועד ההוכחות הראשון כפי שיקבע להלן, ויעמוד לבדיקת מומחה הנתבעות, כולן או חלקן.

ב. ככל שהצדדים לא יגיעו להסכמה עד ליום 9.11.14 בדבר שעור נכותו הרפואית של התובע, כי אז הוא ייבדק גם על ידי מומחה בית המשפט בתחום האורתופדי. בנסיבותיו של תיק זה, כתב מינוי יוצא במקביל להחלטה זו, אך הוא יכנס לתוקף בתאריך 9.11.14. על ב"כ התובע לשריין מועד לבדיקה אצל מומחה בית המשפט לתאריך בו ישהה מרשו בישראל.

3. הנני קובעת מועדים להוכחות:

בתאריך 11.11.14 בשעה 10:00 (לחקירת התובע ועדי הנתבעות).

למועד זה יהיה נציג מוסמך מטעם הנתבעות זמין טלפונית (לרבות לעניין סעיף 68 לחוק חוזה הביטוח, תשמ"א - 1981) וזאת למקרה שתועלה הצעת פשרה על ידי בית המשפט.

למען הזהירות, וככל שלא תהא הסכמה על שעור נכותו הרפואית של התובע, נקבע מועד נוסף לחקירת המומחים לתאריך 28.12.14 בשעה 10:00.

המזכירות תמציא העתק מהחלטתי זו לב"כ הצדדים.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>